1 a 2 keer per jaar fahren wir ab naar het fantastische Oostenrijkse Salzkammergut. We maken duiken in de prachtige bergmeren. Je kunt zoveel of zo weinig duiken als je zelf wilt.

Bij de Oostenrijk trips hangt altijd een ontspannen sfeer waarbij van alles mag en niets moet. Deze duiktrip is of in de winter of in de zomer of beide.

โ€™s Winters moeten wij soms onze weg naar het water banen met een sneeuwschep en kan er in de hoger gelegen meren onder het ijs gedoken worden. In de zomer is alles groen en genieten wij meestal van een lekker zonnetje.

Het is aan te raden op de hoogte te zijn van de procedures die gelden bij het duiken op hoogte. We verzorgen tijdens de Oostenrijktripjes de PADI Altitude specialty. Deze brevettering telt mee voor het PADI Master Scuba Diver brevet.

Voor eventuele ijs-duiken dien je in het bezit te zijn van een ijs-duikbrevet of de cursus op dat moment bij de begeleidende instructeur volgen.

Reis Data 2023

  • Wij zijn een trip aan het organiseren in Februari, Vertrek op donderdag 9 februari voor 3 nachten. Heb je interesse laat ons dit dan weten, dan zetten wij je op de lijst van potentieeltjes ๐Ÿ™‚

Prijzen zijn afhankelijk van wanneer de trip georganiseerd wordt en hoe vroeg men zich opgeeft. Wij benoemen de maximum prijs. Dit is zeker niet per definitie de prijs die het gaat kosten maar wij moeten van te voren al gaan plannen en vinden het prettiger als het goedkoper uitvalt dan verwacht ipv duurder.

Extra informatie

incl. verblijf , begeleiding en duik kaart
excl reis kosten , voeding, flesvullingen ter plekke etc