Diving is a way of life!

Of je nou keihard 365 dagen per jaar in Nederland duikt of het bewaart voor die speciale momenten dat je op vakantie bent, duiken doet iets met je. Deze trigger noemen wij ‘HET VIRUS’

Onze instructeurs zijn gek op duiken en brengen dit virus graag op anderen over. Tijdens een introduik of PADI Open Water-cursus is het ons doel cursisten zoveel mogelijk praktische water ervaring op te laten doen. Want duiken leer je per slot van rekening onder water.

Persoonlijke benadering staat centraal. Wij houden rekening met het tempo van de individuele cursist. Lees hoe anderen de cursussen hebben ervaren.

Hoe het begon…

Duikcentrum ScubaXperience is in 2011 begonnen met het geven van duiklessen in de omgeving Nijmegen. Als 1 van de eerste duikscholen in de regio een goede set.

Inmiddels is de duikschool uitgegroeid tot de grootste in de Regio en verzorgt een paar honderd cursussen per jaar. Van duikintroducties in het zwembad voor mensen die nog nooit gedoken hebben tot allerhande PADI ‘specialties’ waarin duikers zich verder verdiepen in onderwerpen als bijvoorbeeld navigatie, stromingsduiken of onderwaterfotografie. Voor de mensen die de stap willen zetten tot duikprofessional heeft scubaxperience opleidingen tot Divemaster en PADI Open water Instructeur.

Dat laatste kan niet zomaar bij elke duikschool. Maarten is onze ‘Course director’ en de duikschool mag zich een ‘5 star Instructor Development Center’ noemen. ScubaXperience is daarmee de eerste in de regio Nijmegen/Arnhem.

Ze combineren een hoge mate van professionaliteit met een laagdrempelige en persoonlijke insteek. “Het begint bij ons met een kopje koffie in de duikschool. Je kunt bij ons altijd binnenlopen en informeren naar de mogelijkheden. En als je start met een opleiding, ben je verzekerd van goede begeleiding en persoonlijke aandacht.”