De Rode zee ligt slechts een paar uur vliegen van Nederland en biedt een fantastisch duikgebied in warm helder water! Egypte is een mooie duikbestemming waarbij je verrast wordt door de diversiteit aan vissoorten, mooie kleurrijke koralen en wisselende onderwaterlandschappen. En dat onder de meest zonnige omstandigheden; het regent slechts 2 dagen per jaar!

Regelmatig vliegen we met een groep duikers naar Egypte (Hurghada) om daar PADI cursussen te verzorgen of gewoon te duiken voor de lol. Als Open Water cursist kun je bijvoorbeeld daar je buitenwaterduiken maken. Of je kunt vervolgcursussen volgen zoals bv PADI Advanced Open Water Diver en diverse PADI specialties. Voor Fish Identification en Underwater naturalist hebben wij een speciale aanbieding. Dit gebied is ook uitermate geschikt voor de diepere duiken.

We maken dagelijks minimaal 2 bootduiken.

Reis Data Egypte 2020

  • Er is een super leuk reisje in de maak voor Mei. De planning is van 20 tot en met 27 mei. Wij verblijven in een 4* all inclusive resort en duiken met de leukste duikschool van Egypte !
  • Maximum prijs voor reis en verblijf 900 euro ( excl. ruimbagage ) Prijzen zijn afhankelijk van wanneer de trip georganiseerd wordt en hoe vroeg men zich opgeeft. Wij benoemen de maximum prijs. Dit is zeker niet per definitie de prijs die het gaat kosten maar wij moeten van te voren al gaan plannen en vinden het prettiger als het goedkoper uitvalt dan verwacht ipv duurder.

Live-a-board in Egypte

Daarnaast is het mogelijk om een live-a-board te organiseren waarbij wij een week lang op het water verblijven op een luxe boot en daardoor duikstekken kunnen bezoeken die verder weg liggen.
Hierdoor duik je in meer ongerept gebied en kom je waanzinnige duikstekken tegen!
Deze Live-a-board organiseren wij buiten de reguliere reis data om bij voldoende animo.
Beb je interesse in de Live-a-board laat het ons weten.

Extra informatie

  • Alle duiken worden begeleid door ervaren gidsen
  • Er is een visum nodig voor Egypte, deze koop je ter plaatse
  • Check bij het gezondheidscentrum of je inentingen nodig hebt
  • Het dragen van handschoenen is verboden

Wij organiseren je reis en verblijf. Inschrijving bij het lokale Dive Center doe je daar ter plekke. Kosten voor de duiken reken je af bij het lokale Dive Center.