Duiken op Bonaire

Heerlijk duiken in een tropisch stukje Nederland !

Bonaire is The Shore Diving Capital of the World… Dit houdt in dat je alle duiken lekker vanaf de kant kan maken op je eigen tempo. Daarnaast is het ook mogelijk om boot-duiken te maken. Zon, helder blauw water, vriendelijke mensen en heeeeeeeel veel duiken. Bonaire is uitermate geschikt voor nagenoeg elke duik opleiding en het is met name erg handig om ervoor te zorgen dat je al in het bezit bent van het PADI Enriched Air Diver brevet voordat je vertrekt.

Niets moet… Van alles mag… En in goed overleg is er heel veel mogelijk.

Over het algemeen beschik je per huisje ook over een pick-up truck en kan je naast duiken ook windsurfen, wake-boarden, paardrijden, free-diven, wandelen of misschien gewoon lekker even chillen.

Reis Data 2019

  • 16 november tot en met 24 november         minimaal 8  deelnemers
    maximale prijs  1400 euro

Reis Data 2020

  • 8 februari tot en met 16 februari                 minimaal 8  deelnemers
    maximale prijs  1400 euro

Prijzen zijn afhankelijk van wanneer de trip georganiseerd wordt en hoe vroeg men zich opgeeft. Wij benoemen de maximum prijs. Dit is zeker niet per definitie de prijs die het gaat kosten maar wij moeten van te voren al gaan plannen en vinden het prettiger als het goedkoper uitvalt dan verwacht ipv duurder.

Extra Informatie

  • Prijzen op Bonaire zijn in US Dollar
  • Men dient een STINAPA marine park tag aan te schaffen ( 1 jaar geldig ) t.w.v. 45 U.S.dollar
  • Wij organiseren je reis en verblijf. Inschrijving bij het lokale Dive Center doe je daar ter plekke. Kosten voor de duiken reken je af bij het lokale Dive Center.

Top