Loop geen duik mis vanwege kleine mankementen aan je duikuitrusting. Tijdens de PADI Equipment Specialist-cursus leer je om basisreparaties en aanpassingen te verrichten om kleine ongemakken als een ontbrekende o-ring is, een scheur in je duikpak of een afgebroken vinbandje, eenvoudig te verhelpen. Je komt ook meer te weten over hoe je uitrusting werkt waardoor je er meer op je gemak mee gaat voelen en beter voorbereid om onderhoud te plegen aan je eigen investering.

Wat leer je?

Je zult meer te weten komen over de procedures voor routinematige zorg aan en onderhoud van je duikuitrusting, en over aanbevelingen voor hoe je duikuitrusting het beste kunt opbergen. Je instructeur zal je laten zien hoe je enkele algemene uitrustingsgerelateerde problemen kunt verhelpen en zal je wat tips van de hand doen voor het configureren van je uitrusting. Mogelijk dat je zelfs het water in gaat om nieuwe of voor jou onbekende apparatuur uit te proberen

Duikuitrusting

Je PADI Instructor vraagt je waarschijnlijk om je basisduikuitrusting mee naar de les te nemen, maar hij of zij zal ook enkele voorbeelden van andere duikuitrustingsstukken meenemen naar de les waar je dan tijdens de praktijkles mee zult werken.

Programma

  • Duur: 2 duiken
  • Kosten:  € 120,-
  • Minimale vereisten:  PADI Open Water Diver (junior)
  • Minimale leeftijd: 10 jaar