Egypte

De Rode zee ligt slechts een paar uur vliegen van Nederland en biedt een fantastisch duikgebied in warm helder water! Een mooie duikbestemming waarbij je verrast wordt door de diversiteit aan vissoorten, mooie kleurrijke koralen en wisselende onderwaterlandschappen. En dat onder de meest zonnige omstandigheden; het regent slechts 2 dagen per jaar!

Regelmatig vliegen we met een groep duikers naar Egypte (Hurghada) om daar PADI cursussen te verzorgen of gewoon te duiken voor de lol. Als Open Water cursist kun je bijvoorbeeld daar je buitenwaterduiken maken. Of je kunt vervolgcursussen volgen zoals bv PADI Advanced Open Water Diver en diverse PADI specialties.

We maken dagelijks minimaal 2 bootduiken en nachtduiken.

Eerstvolgende Egypte reis

12 tot en met 19 januari 2019

Live-a-board

Daarnaast is het mogelijk om een live-a-board te organiseren waarbij wij een week lang op het water verblijven op een luxe boot en daardoor duikstekken kunnen bezoeken die verder weg liggen.
Hierdoor duik je in meer ongerept gebied en kom je waanzinnige duikstekken tegen!

Kosten

Prijzen zijn afhankelijk van wanneer de trip georganiseerd wordt en hoe vroeg jij je opgeeft.

  • Alle duiken worden begeleid door ervaren gidsen
  • Er is een visum nodig voor Egypte, deze koop je ter plaatse
  • Check bij het gezondheidscentrum of je inentingen nodig hebt
  • Het dragen van handschoenen is verboden

Wij organiseren je reis en verblijf. Inschrijving bij het lokale Dive Center doe je daar ter plekke. Kosten voor de duiken reken je af bij de lokale Dive Center.