De Waalboog

In het kader “Help onze oudjes de Corona crisis door!” doet ScubaXperience mee met een sponsor actie voor de Waalboog. Van het opgehaalde geld wordt de aanschaf van een busje bekostigd waarmee vrijwilligers tijdens de lockdown naar de oudjes toe kunnen om ze te verzorgen of te bezoeken en zo de eenzaamheid te doorbreken en na de lockdown wordt het busje gebruikt om hen naar de dagbesteding te brengen. ( en uiteraard ook weer terug ! )

Het is ons doel om 3.000 euro in te zamelen en jouw deelname wordt enorm gewaardeerd. Zodanig zelfs dat wij er een mogelijke duikopleiding tegenover willen zetten.

Eind februari organiseren wij een trekking uit de hoge hoed en als jouw naam getrokken wordt, dan mag jij een specialty naar keuze volgen uit ons assortiment bij duikschool ScubaXperience.

Doneer je 25 euro, dan mag je met 1 trekking mee doen.
Doneer je 50 euro, dan mag je met 2 trekkingen mee doen.
Doneer je 75 euro, dan mag je met maar liefst 3 trekkingen meedoen !!!
Doneer je meer dan 75 euro dan blijft het bij 3 trekkingen maar verdien je wel meteen eeuwige roem en liefde 🙂

Om ervoor te zorgen dat alles eerlijk verloopt en al het gedoneerde geld ook bij de juiste organisatie terecht komt heeft onze accountant Cor Baauw toegezegd hierop toe te zullen zien. Mocht er meer dan 3.000 euro opgehaald worden, dan zal het geld dat overgebleven is gedoneerd worden aan een andere kwetsbare doelgroep die ook te lijden heeft van de Corona Crisis.

Hoe werkt het ?

Doneer het bedrag op rekeningnummer NL07ABNA055.69.99.169 t.a.v. ScubaXperience en vermeld in de omschrijving je naam en “de Waalboog”

Wil je een kleiner bedrag doneren zonder deel te nemen aan de trekking, dan mag dat natuurlijk ook. Alle beetjes helpen 🙂

Na de trekking zullen wij de winnaars bekend maken op de website en mogen de gelukkigen zich bij ons melden om een passende specialty uit te kiezen !


Top